Hautakivi on hyvä hankkia talvella

Vaikka talviaikaan hautakiviä ei pystytetä, ovat talvikuukaudet erinomainen ajankohta valita ja tilata kivi jo valmiiksi. Näin läheisen viimeinen leposija päästään viimeistelemään heti keväällä tai kesän alussa.

Työmme täällä Joen Kivituotteella painottuu voimakkaasti kevään ja kesän kuukausiin, jolloin toimitusajat ovat pidemmät. Talvella hautakiven valintaa on aikaa miettiä ja pohtia rauhassa. Kun kivi on tilattu jo hyvissä ajoin valmiiksi, se päästään asentamaan keväällä tai kesällä heti sään salliessa. Monelle esimerkiksi Juhannus on sellainen merkkipäivä, jolloin kiven tai kaiverruksen toivotaan olevan valmis. Tällöin liikenteessä kannattaa olla hyvissä ajoin.

Hautakivissä meillä on valittavana monenlaisia malleja ja materiaaleja. Meillä hautakivet työstetään aina käsin, joten tilauksesta kiven valmistumiseen menee oma aikansa.

Talvella tilattuihin töihin annamme talvialennuksia, joten senkin vuoksi tilaus kannattaa tehdä ennen kevättä. Ota yhteyttä ja kysy talvialennus haluamaasi hautakiveen.

Myymäläämme Joensuussa voit tulla sisälle tutustumaan erilaisiin kivimalleihin ja pronssikoristeisiin, näin valintojen tekeminen on helpompaa. Katso tästä reittiohje myymäläämme.

Erilaisilla pronssikoristeilla tai kaiverruskuvilla voidaan tuoda esille vaikkapa vainajalle tärkeitä harrastuksia.

Ota yhteyttä ja hyödynnä talvikampanja!

Joulukuussa pidämme myymälän perinteisesti kiinni mutta meille voit soittaa tai laittaa viestiä. Myymälä on joulukuussa avoinna ajanvarauksella.

Joen Kivituote

Y-tunnus: 2762203-7
Toimipaikka: Joensuu
Käyntiosoite:
Lylykoskentie 2
80130 Joensuu
linkedin facebook pinterest youtube rss twitter instagram facebook-blank rss-blank linkedin-blank pinterest youtube twitter instagram