Koristeet ja Laatat

Joen Kivituotteen laajasta valikoimasta löytyy hautakiveä täydentäviä koristeita sekä hautakiveen kiinnitettäviä muistolaattoja. Koristeiden ja kaiverrusten avulla voidaan kertoa vainajan elämästä ja persoonallisuudesta. Kiveen voidaan myös suunnitella ja kaivertaa asiakkaan toiveiden mukaisia yksilöllisiä koristeita.

“Me autamme valitsemaan muistomerkkiin sopivat koristeet sekä suunnittelemme ja toteutamme koristuksia myös kaivertamalla”, Joen Kivituotteen yrittäjät Sanna Berghem ja Isto Mäkinen kertovat.

Erilaisia koristevaihtoehtoja on lukemattomia. Yleisimmät hautakivissä käytettävät koristeaiheet ovat erilaiset ristit, enkelit, lyhdyt, luontoelementit kuten linnut sekä vainajan persoonaa kuvaavat harrastuksiin liittyvät koristeet.

“Meidän liikkeellä pääsee tutustumaan kattavaan koristevalikoimaan. Jos meiltä ei löydy sopivaa elementtiä, etsimme oikeanlaisen koristeen yhteistyökumppaneiden esitteiden avulla ja tilaamme koristeen”, Sanna Berghem ja Isto Mäkinen lupaavat.

Joen Kivituotteen yrittäjät asentavat tai kaivertavat koristeet hautakiveen osana palvelua.

Käy tutustumassa Joen Kivituotteen yrittäjiin ja laajaan hautakivimallistoon, koristeisiin ja kaiverrusesimerkkeihin Joensuun liikkeellä. Löydät myös pienen otannan kivimallistosta Joen Kivituotteen verkkokaupasta.

Pronssituotteita voit myös katsoa Paasikiven esitteestä tai Pronssi & Kiven esitteestä.

Joen Kivituote

Y-tunnus: 2762203-7
Toimipaikka: Joensuu
Käyntiosoite:
Lylykoskentie 2
80130 Joensuu
linkedin facebook pinterest youtube rss twitter instagram facebook-blank rss-blank linkedin-blank pinterest youtube twitter instagram