Kaiverrukset

Uuteen hautakiveen kaiverretaan useimmiten vainajan nimet, synnyin- ja kuolinaika sekä koristeristi. Risti ei kuitenkaan ole välttämätön, eikä kaikkia etunimiä tarvitse ilmoittaa.

Kaiverrustekstit ja mahdollisest koristekuvat voidaan tehdä valmiiden tekstifonttien tai mallien pohjalta. Joen Kivituotteen yrittäjät voivat myös suunnitella täysin uniikit kaiverrukset ja koristeet. Kiveen voidaan kaivertaa myös vainajan allekirjoitus.

“Ideoimme kaiverrukset yhdessä asiakkaan kanssa ja teemme niistä tarkat suunnitelmat. Teemme sitten kaiverrukset asiakkaan hyväksymien luonnosten pohjalta”, Joen Kivituotteen yrittäjät Sanna Berghem ja Isto Mäkinen kertovat

Lisäkaiverrukset vanhoihin hautakiviin

Lisäkaiverrukset tehdään pääsääntöisesti hautausmaalla, joten kiveä ei tarvitse siirtää haudalta pois. Lisäkaiverrusten lisäksi teemme kirjainten uudelleenkultauksia ja -maalauksia, sekä kiven pesu- ja oikaisutöitä.

“Yhteydenottoon olisi hyvä liittää valokuva kivestä johon lisäkaiverrus tehdään, jotta voimme tehdä mahdollisimman tarkan tarjouksen. Kuva ei kuitenkaan ole pakollinen, meille soittamalla asia selviää myös helposti”, Sanna Berghem ja Isto Mäkinen lupaavat.

Käy tutustumassa Joen Kivituotteen yrittäjiin ja laajaan hautakivimallistoon, koristeisiin ja kaiverrusesimerkkeihin Joensuun liikkeellä. Löydät myös pienen otannan kivimallistosta ja koristeista Joen Kivituotteen verkkokaupasta.

 

Tarjouspyyntö

Pyydä lisäkaiverruksesta tarjous alla olevalla lomakkeella.

 

"*" näyttää pakolliset kentät

Kaiverruksen tiedot

Kulta, Hopea/ muu maali
esim. *1.1.1950 +1.1.1999 tai 1.1.1950-1.1.1999
Max. tiedoston koko: 128 MB.

Asiakkaan tiedot

Joen Kivituote

Y-tunnus: 2762203-7
Toimipaikka: Joensuu
Käyntiosoite:
Lylykoskentie 2
80130 Joensuu
linkedin facebook pinterest youtube rss twitter instagram facebook-blank rss-blank linkedin-blank pinterest youtube twitter instagram